Víkend Nitra - Ostrava

12.04.2018 21:45

Z tohoto víkendu si budu spíše pamatovat trable s dopravou, než výsledky, ale i to k životu patří.

Na Nitra Dog 7.4. 2018 se podařilo Celince obsadit ve třídě šampionů 2. místo a získat r.CAC. Posuzovala paní rozhodčí Alena Košťálová.

Při přejezdu do Ostravy nás autíko nechalo kus za Starým Hrozenkovem. Následovalo 2 hodinové čekání na odtah. Trochu mne zamrzelo, že za tu dobu kolem nás projelo dobrých 200 aut a ne že žádný nezastavil, ba ani nezpomalil. Ale co už s tím člověk nadělá, holt jsme takoví. Auto kleklo a nešlo nastartovat.

Díky přátelům z Malenovic u Zlína, kteří se o mne báječně postarali a půjčili mi autíko, jsem mohla v neděli dojet do Ostravy na Národní výstavu. Moc mi pomohla Andrejka, která jela se mnou a s pejsky a dokonce i s vystavováním mi pomohla.

Zde se podařilo naší July vyhrát třídu šampionů a získat známku V1, CAC a titul Národní vítěz. Pokimu se také podařilo vyhrát třídu šampionů a získat známku V1 a CAC. Zde posuzovala paní rozhodčí Veronika Kučerová-Chrpová.

V pondělí mi volali ze servisu, že auto normálně nastartovali a diagnostika žádnou závadu neukázala. Nechali si ještě dopoledne na pozorování a jelikož se nic neprojevilo vyrazila jsem hodinu po obědě domů.

Když mne auto po 40 km opět přestalo jet, kleklo a nešlo nastartovat, ani mne to moc nepřekvapilo. Bylo to však o to horší, že se to stalo na dálnici. Nebudu moc popisovat detaily, bylo by to asi hodně barvité, jen pro zajímavost … do servisu mne odvezla křekhá dívka, která řídila odtahovku. Bylo to pro mne překvapení, ale zvládla svou práci perfektně.  V autorizovaném servisu Autoshop Paulus v Kroměříži sice diagnostika také nic neukázala, žádnou závadu, ale zkušení měchanici odhalili chybu jihého autorizovaného servisu, kde jsem měla auto kvůli spadávání nafty. Ti šikulové mi přehodili hadice na palivovém filtru sací s přepadovou a tak motor nedostával dostatečné množství paliva. Co k tomu dodat? Jsou odborníci a odborníci … Moc děkuji tomuto servisu, že se o mé auto rychle postaral a já mohla vyrazit po dlouhém víkendu k domovu.  Pan Pavel Pektor byl velmi vstřícný, milý a ochotný a paní účetní byla také velmi příjemná. Takto by to mělo být. Díky Barborce, která mi nejenom uvařila oběd před cestou, ale i mi připravila skvělou svačinu na cestu, jsem přežila i hodinové zpoždění strávené koloně u Brna. Všem, kteří mne jakkoliv pomohli moc děkuji a to hlavně svým přátelům Monice, Barče, Andrejce, Tomovi a Markovi !!! Díky, jste fakt dost dobří !!!

 

  

 





 

Kontaktujte nás