Speciální výstava Klubu chovatelů čivav v Berouně

06.05.2017 18:17

Jsem moc pyšná na svoje dvě mladá děvčata Juliet a Celine, která se krásně předvedla na Speciální výstavě KChČ v Berouně. Někdy nám to předvedení trochu skřípe, ale tentokrát byla děvčátka moc šikovná. Moc jsme se na výstavu těšili a byli jsme napjatí, jak bude posuzovat specialista na plenemo a chovatel čivav pan Dušan Paunovič. Nezklamal. Posuzoval korektně, všem dal stejný prostor a dal si velmi záležet při hodnocení každého jedince. Za sebe mohu říct, že moje děvčata popsal tak, jaká opravdu jsou se všemi jejich klady i mínusy. Takže ode mne má pan rozhodčí známku Výbornou.

July získala ve třídě mladých známku Výborná a obsadila třetí místo. Celinka v mezitřídě získala známku Výborná 1 a dostala od pana rozhodčího CAC.

Celá výstava se moc povedla. Hezké prostředí, dostatek prostoru pro vystavovatele. Vedoucí kruhu Michal Prajzler profesionálně řídil chod výstavy a jeho pomocník Vladimír Vondrák má můj obdiv, jak vše stíhal krásně připravit pro každou třídu. Nejvíce se však na úspěšném pořádání výstavy zasloužili členové výboru. Díky jejich práci byla výstava krásně připravena a vše klaplo do puntíku. Báječná přátelská atmosféra vládla celý den mezi vystavovateli. Budu na tuto výstavu vzpomínat asi jako nejhezčí klubovou výstavu, jakou jsem kdy se svými pejsky absolvovala.

 

  

 





 

Kontaktujte nás