DUO CACIB NITRA 29.-30.3.2014

31.03.2014 16:09

Tak jsme se tento víkend vrátili z našeho oblíbeného Slovenska. Jeli jsme se pokusit zdolat další chůdek k získání titulu Grand šampión Slovenska na DUO CACIB NITRA 29.-30.3.2014. 

V první řadě bych chtěla moc poděkovat našim slovenským přátelům ( Veronice, Ivovi a celé jejich kompany, Nataše, jej Marošovi, Miške a jej Marošovi), že jsme mohli v jejich přítomnosti strávit zase pár krásných chvil. Mám vás všechny moc ráda!!!

 

Přesto, že Holigan v sobotu chodil úžasně a pani rozhodčí Zdeňka Jílková mu napsala krásný posudek, stačilo to ve třídě šampionů tentokrát pouze na  třetí místo. 

Boj jsme ale nevzdali a  s o to větší vervou jsme šli v neděli bojovat, kdy se řady konkurentů ve třídě šampionů rozrostli ještě o jednoho. Panička byla nervozní, jak už dlouho nebyla a tak, když Holigan obsadil ve třídě šampionů první místo, začaly se jí válet slzy radosti po tvářích. Radost ještě vzrostla, když Holigan vybojoval CACIBa a BOSe. Za velmi hezký přístup k pejskům, milá slova a ocenění děkujeme panu rozhodčímu Petru Řehánkovi.

 

  

 





 

Kontaktujte nás